Agria Garanti

100% självriskgaranti
Agria ger 100% självriskgaranti på både fast och rörlig självriskavgift oavsett skadans art när hunden använt våra skyddsvästar under jakt eller träning.

Våra skyddsvästar är godkända för direktreglering mellan djursjukhus och Agria vid eventuell skada. Hundägaren behöver inte lägga ut självriskavgift för att efter försäkringsbolagets utredning få avgiften återbetalad, detta under förutsättning att försäkringsnumret lämnats till butiken där skyddsvästen har införskaffats.

Dog Technic Sweden AB får dessa försäkringsnummer av återförsäljaren och skickar dessa fortlöpande till Agria så dessa läggs upp i Agrias databas.

Agriagarantin gäller 5 år från och med inköpsdatum.

Agrias vänner kreditkortAgriakortet och Agria's Vänner
Agriakortet introducerades hösten 2013 som det första kreditkortet för dig och ditt djur. Tanken med kortet är att man som djurägare ska känna extra trygghet med konkurrenskraftiga avgifter och förmånliga villkor.

Till Agriakortet finns också Agrias Vänner knutna. De består av butiker och organisationer för djur och djurägande.  Samarbetena bygger på ett ömsesidigt engagemang för att underlätta vardagen för Agriakortets kunder genom anpassade erbjudanden. Dogtech är en av dessa som är knutna till Agria's Vänner.

Läs mer om Agriakortet och hur man ansöker
Läs mer om Agria's Vänner

 

 

Dogtechnic Sweden AB och Agria Djurförsäkringar har beslutat att utöka samarbetet och Dogtech Sweden AB ingår nu i Agria’s Vänner (läs gärna mer på Agria’s hemsida).

Våra skyddsvästar ger förutom skydd mot vildsvin och varg även god flytbarhet för att motverka drunkning och nedkylning i vatten.

Besök en av våra återförsäljare nära dig för att få veta mera om våra produkter. Våra fullsortimentsbutiker har alla våra produkter i alla storlekar för dig som vill prova en väst som passar just din hund innan du köper den. Försäkrings- eller personnr lämnas till butiken i samband med köp för att få kampanjrabatt på priset.

Se närmaste återförsäljare/fullsortimentbutik

Choose Language

flag swe     flag gbr     flag ger     flag fr

Kontakta oss

K9 Solutions Sweden AB
Email: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Tel/Phone: +46 70-670 58 36

Adress: Nääs Säteri Milleshuset
S-611 94 Nyköping, Sweden

botspot 3 produktpdf

Vi levererar våra skyddsvästar med Agria-garanti och 0 kr i både fast och rörlig självrisk.

Våra skyddsvästar Dogtech Euro och Pro är godkända för självriskeliminering från Agria. Gäller 5år från inköpsdatum.

agria 0